Ik zat zojuist met een glimlach achter mijn computer…

Even geen virusnieuws. Even geen onzekerheid. Even geen “en nu?”. Ik besloot mijn lunchpauze te vervullen prachtige video’s uit Frankrijk. En ineens ontmoette ik op mijn beeldscherm een Chinees meisje dat Frankrijk ontdekte. Ze wordt verliefd op het land. Gaat op onderzoek uit bij wijnmakers in de Bourgogne en de Provence. De beelden spreken boekdelen. Ze raakten me. Het meisje liet me weer zien waarom ik zo zielsveel van een land kan houden. Van Frankrijk. Ondanks alle perikelen in de wereld momenteel – want ja, natuurlijk ben ook ik daar hele dagen mee bezig – genoot ik zojuist twee minuten intens. Even ontsnappen, even weg, naar de prachtige Franse landschappen. ??

Ik heb besloten de komende tijd elke dag één van mijn favoriete video’s te delen met de mooiste beelden uit Frankrijk. Want ondanks de verschrikkelijke gebeurtenissen moeten we proberen positief te blijven, hoop te houden en zeker niet minder van Frankrijk gaan houden. Ik denk ook aan de vele mensen in het toerisme daar. Zij hebben ons straks weer nodig. Dus laten we wat positieve Franse vibes delen. Als jullie zelf mooie Franse beelden of foto’s hebben: deel ze gerust in de reacties.

L’amour est tout. Hou je haaks, lieve mensen ?

Bekijk deze prachtige video met de mooiste Franse beelden:

Laat een Reactie achter

  1. Astrid Hus v Duijvenvoorde

    Dank Jullie voor dit mooie filmpje ,
    Ik mis Frankrijk nog veel meer ,hou van dat land van de mensen
    Maar nog meer van z’n prachtige schoonheid ,waar ik zoveel jaren van heb mogen genieten
    Ik hoop dat er nog vele gezonde jaren mogen komen ,in een land wat ik een warm Hart toedraag .?? Astrid