Oh, oh, oh… Wat een dag was het! De presentatie van de boeken Puur Côte d’Azur en Anders Ardèche van vriendin en collega-schrijfster Amélie en mij, op een landgoed in het zuiden. Mét zon. Veel Franse wijn. Franse hapjes. Kastanjelikeur uit de Ardèche. Een enorme salade Nicoise uit de Côte d’Azur. En vooral veel lieve vrienden en familie om ons heen. C’etait magnifique…

Gek idee nog steeds, dat het nu gewoon echt is. Dat onze boeken in de winkel liggen en vooral ook in het magazijn van Bol.com. Heel gek idee, maar vooral heel erg gaaf! Ik heb intussen al zoveel mooie reacties ontvangen, dat doet een mens goed. Mijn passie mogen verzilveren in een echt boek, dat iedereen kan kopen en vasthouden… Ja, ik moet er nog even aan wennen. Maar ik ben trots, een gelukkig mens. Zonder twijfel.

Win: Puur Côte d’Azur en Anders Ardèche!

En… Deze vreugde wil ik graag delen met jullie! Daarom geef ik in samenwerking met mijn uitgever Edicola 3x Puur Côte d’Azur en 3x Anders Ardèche weg! Hoe je kunt winnen? Laat een reactie achter onder deze blogpost en vergeet niet de Facebookpagina van Bonjour Frankrijk te liken. Et voila, c’est tout! Makkelijker kunnen we het niet maken, leuker ook niet. Laat van je horen en wie weet lig jij binnenkort aan het zwembad met deze fijne boeken!

boek-puur-cote-dazur

Enne… Gelukkig hebben we de kiekjes nog!

boekpresentatie-puur-cote-dazur-007
boekpresentatie-puur-cote-dazur-005
boekpresentatie-puur-cote-dazur-004
boekpresentatie-puur-cote-dazur-003
boekpresentatie-puur-cote-dazur-002

boekpresentatie-puur-cote-dazur-008
boekpresentatie-puur-cote-dazur-009
boekpresentatie-puur-cote-dazur-010
boekpresentatie-puur-cote-dazur-011
boekpresentatie-puur-cote-dazur-012
boekpresentatie-puur-cote-dazur-013
boekpresentatie-puur-cote-dazur-014
boekpresentatie-puur-cote-dazur-015
boekpresentatie-puur-cote-dazur-016
boekpresentatie-puur-cote-dazur-017
boekpresentatie-puur-cote-dazur-018
boekpresentatie-puur-cote-dazur-019

Fotografie: Peter Beemsterboer

Laat een Reactie achter

 1. Darina

  Ontzettend gaaf om dit mee te maken Rosanne, het blijft een speciaal moment! In september ga ik naar de Cote d’Azur en de Ardeche staat ook op mijn travel to do lijstje 🙂

 2. Natalie

  Oh super cool……j’aimerai tellement faire plaisir a ma meilleure amie Juliette…merci de penser a moi !!
  Et Bonne Chance avec vos livres,ils ont l’air super interessant.
  Gr van Natalie

 3. Sandra

  Cote d’Azur heb ik al via bol.com gekocht en lag bij thuiskomst van een vakantie in Normandië op me te wachten. Ardeche heb ik nog niet gekocht maar ben reuze nieuwsgierig. Is jullie schrijfstijl bijvoorbeeld hetzelfde? Wanneer ik win zal ik het boek dat ik dubbel heb aan mijn collega geven.

 4. Marian

  hij Rosanne, het boek van jou van de Côte d’Azur ga ik van de week lezen als we in Tourrettes zijn. Kijken of het allemaal klopt. Thuis heb ik al kleine stukjes gelezen! Natuurlijk ga ik zo zitten met het boek dat iedereen de voorkant kan zien! Het boek van de Ardeche zou ik ook graag willen lezen. Ben ook erg benieuwd wat je collega erover heeft geschreven!.

 5. Arlette

  Met mijn naam van francofiele ouders, heb ik zelf ook de liefde voor het land meegekregen. Heel graag wil ik weer eens naar de lavendelvelden om mijn gezin hiermee kennis te laten maken. Mag ik met je meereizen via je boek?

 6. Marleen

  Helaas deze zomer geen vakantie naar Frankrijk, maar deze boeken kunnen mij zeker helpen om mooie plannen te maken voor volgend jaar! Inspiratie opdoen en wegdromen bij het vooruitzicht. De Côte d’Azur en de Ardèche zijn prachtige streken die ik zeker nog wil bezoeken!Ben erg benieuwd naar de inhoud! En mooie foto’s Rosanne!

 7. Henk

  Rosanne gefeliciteerd, echt top!! Daar mag je best heel trots op zijn. We zullen snel proosten met een Rosé uit de Provence 😉

 8. Denise

  Jaaa! Wat gaaf. Eindelijk je eigen boek. Ik vond het zo jammer dat ik er niet bij kon zij & ben heel benieuwd naar jullie boeken! Trots op je meis!

 9. Sanne

  Salut!
  Je suis vraiment curieuse de lire le livre ‘Puur Côte d’Azur’.
  Moi, j’ai fait un stage à Fréjus en 2008 dans le bureau de tourisme et de l’Animation de Fréjus. Donc, je connais le Côte d’Azur bien.
  Ben benieuwd ! Zou super leuk zijn om te krijgen en te lezen ! Goed gedaan!
  En super leuk om Rosanne te volgen op #Twitter!

  Salutations / Groetjes Sanne

 10. Bob Maes

  Hey Roos,

  Hartstikke gefeliciteerd met je boek! Wil het graag eens lezen, want je weet: ik ben ook een grote Frankrijkfan! Ondanks dat ik dit jaar naar Italië ga. Maar goed: ik was een van de eerste likers van je Facebookpagina, heb gereageerd en we zijn collega’s, dus ik hoop dat ik win!

  Groetjes,
  Bob

 11. Anneke Vos

  Gefeliciteerd! De boeken zien er prachtig uit.
  Ik volg je blog al een hele poos; onze liefde voor Frankrijk is zo groot dat we er sinds oktober vorig jaar permanent zijn gaan wonen. In de (ook prachtige) Franse Ardennen, maar ook de rest van Frankrijk blijft ons boeien!
  Ons boekenplankje Frankrijk wordt steeds groter, maar er kan altijd meer bij….

 12. Mues Rita

  ieder jaar gaan we naar Frankrijk op vakantie. Dit jaar is het door omstandigheden niet kunnen doorgaan. Ik ben er zeker van, met deze boeken krijg ik weer een vakantiegevoel.
  Groetjes

 13. Antje Jager

  Net terug van een geweldige vakantie in de ardeche, nu lijkt me dit boek ook super leuk om meer ideeën op te doen!
  En ga volgend jaar zeker weer terug!

 14. gonnie

  De boeken zien er prachtig uit, gefeliciteerd ermee!

 15. Agnes

  Wat knap, speciaal en superleuk om een boek te schrijven. Ik zou er graag mijn vader mee verrassen die ook zijn hart verloren heeft aan het mooie frankrijk. Als dochter van een franse leraar kwamen wij tijdens mijn jeugd jaarlijks in frankrijk. Ook nu nog kom ik regelmatig in frankrijk, prachtig land.

 16. Dingena

  Ik heb jouw facebook pagina ergens ontdekt en lees regelmatig jouw updates. Heel erg leuk om te volgen. Ik ben pas sinds kort fan van Frankrijk nu mijn zwager en schoonzus zijn verhuisd naar het zuiden van Frankrijk: de Provence. Ik heb zelfs de link van het leuke franse liedje naar hen gemaild… Ga zo door want het is heel inspirerend hoe je schrijft en de foto’s zijn om bij weg te dromen. Bedankt voor het volgen van je hart!

 17. Lieke

  Je straalt helemaal op de foto’s! 🙂
  Ik heb je boek bestelt voor op vakantie.
  Ben erg benieuwd!

 18. Sandra

  Ik ben zo trots op jou! Weet je nog, die eerste keer dat wij elkaar als ‘bleue’ bloggertjes ontmoette? Had je je toen kunnen bedenken dat niet veel later jouw boek in de winkels zou liggen? Ik niet hoor en daarom mega mega mega trots! Ik vind het nog steeds zo jammer dat ik er niet bij kon zijn vorige week 🙁

  1. Rosanne Bedrijfseigenaar

   Jaaaa, toen waren we écht nog wannabes! Met onze tien bezoekers per maand, HAHA :’) Die dag was zo leuk! En onvoorstelbaar inderdaad…

 19. Stéphanie | Expeditie Aardbol

  Wauw, wat ziet het er heerlijk uit! Ik zou zo geloven dat jullie echt in Frankrijk waren ;). Van harte gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal :)!

 20. Jennifer

  Oeh! Winnen zal leuk zijn! Voor mijn mama en papa als oude franse fans, wie weet gaan ze door jou tips weer terug naar frankrijk en worden ze opnieuw verliefd! 😉 Zelf ga ik het boek gauw bestellen. Trots op je vriendin. Zo zie je maar als je iets echt wilt en als je iets kan dan lukt het ook. Dat bewijs je iedere keer weer. X

 21. Mieke Schepens

  Gefeliciteerd!
  Wat een mooi verslag. Leven als God in Frankrijk, zo lijkt het. Ik doe graag mee en mocht ik winnen laat ik op mijn blog weten wat ik er van vond.

 22. Lisette | Travellust.nl

  Gefeliciteerd! Wat geweldig dat je dit hebt kunnen realiseren! Mag je enorm trots op zijn!

 23. Lizet Lijmbach

  Gefeliciteerd Rosanne met jouw mooie boek. Ben benieuwd om jouw boeken te lezen. Je mag supertrots op jezelf zijn! Groetjes, Lizet.

 24. Erna

  Leuk blog, leuke Facebookpagina, dus de boeken zullen ook wel leuk zijn. Door sites als deze ga
  ik als puur Anglofiel , me steeds meer op La douce France richten , we gaan er vaker heen en gaan er steeds meer van houden. Bedankt en ga zo door.
  Groetjes Erna

 25. Colette

  Heel benieuwd naar Anders Ardèche. Als ik het win verras ik er mijn schoonouders mee, die het in het boekenkastje in hun vakantiehuis in de Ardèche kunnen leggen, zodat nog veel meer Nederlanders ervan kunnen genieten!

 26. Anna

  Wat een mooie foto’s.Ik ben erg benieuwd naar het boek,en maak graag kans!

 27. Maud

  Ik lees altijd met veel plezier jouw verhalen en tips. Hierdoor krijg ik iedere keer weer zin om naar Frankrijk te gaan. Wedden dat dit ook het geval is met jouw boek? 😉 Ik ben erg benieuwd! Doe graag mee aan je actie 🙂

 28. Anita H.

  Mocht dit boek nog niet vergeven zijn: ik ding graag mee.