Als liefhebber van champagne én de prachtige Bourgogne wijnen was ik maar wat verheugd toen ik een mailtje ontving over het concept van een heuse Champagne-Bourgogne reis, georganiseerd door geëmigreerde Nederlanders. Wil jij je ook onderdompelen in de schitterende Franse wijnen en tegelijkertijd genieten van prachtige landschappen én vriendelijke ondernemers? Lees hieronder meer over de reis die je naar eigen data kunt indelen:

Deze prachtige 7-daagse Champagne-Bourgogne reis is op en top genieten. Een combinatie van heerlijk eten en wijnen en champagnes proeven in een prachtige omgeving met een rijke cultuur en geschiedenis. Dat is precies wat Annemiek en Ruud (Manoir Bonpassage in de Bourgogne) en Carol en Gérard (Chambres d’hôtes Sainte Anne in de Champagne) met dit gezamenlijke aanbod voor ogen hebben. Een reis voor de echte levensgenieter waarin u kennismaakt met beide landstreken.

Afhankelijk van de keuze van uw kamers bedraagt de totaalprijs van deze reis tussen de € 389,- en € 426,- p.p. op basis van een tweepersoonskamer. Bij de prijs is o.a. inbegrepen: 6 overnachtingen in een tweepersoonskamer, 6x ontbijt en 6x 3-gangen menu.

Kijk voor meer informatie op www.sainteanneaube.com of www.bonpassage.com.

Laat een Reactie achter