De mooiste korte trips in Frankrijk

Dit boek gaat over de mooiste korte reizen (4-5 dagen) die ik in Frankrijk maakte. Waarom korte reizen? Omdat ik mensen wil inspireren vaker op reis te gaan. Door je vier dagen in een andere wereld te begeven, kun je al zoveel mooie avonturen beleven en nieuwe energie opdoen. En waarom Frankrijk? Omdat Frankrijk een land is waarop iedereen verliefd kan worden. De diversiteit is er zó groot. Van ruige bergen in de Alpen en de Pyreneeën, tot glinsterende blauwe kusten in het zuiden. Ruige rotsen in Bretagne, een imposante geschiedenis in Normandië, wijngaarden zover het oog reikt in de Elzas of bij Bordeaux…

Review

Chantal, reisverslaafd.com:
“Wat leest dit boek heerlijk zeg. Rosanne weet me echt te inspireren. Geweldig. Ik ben gelijk tickets aan het zoeken!”

Anja van Loon:
“Leuke schrijfstijl, mooie trips. sommige hebben wij al bezocht. Ik waande me met dit boek weer even in het prachtige Franse land. Chapeau!”

Inkijkje:


Bestellen

Wil jij het boek De mooiste korte trips in Frankrijk bestellen? Dan kan hier in de webshop van Bonjour Frankrijk. Veel plezier ervan!


Puur Côte d’Azur

Azuurblauwe kusten, charmante dorpen en schitterende bergmassieven. Hoewel ‘glitter’ en ‘glamour’ nog altijd steekwoorden zijn die bij de regio Côte d’Azur om de hoek komen kijken, is de streek zoveel meer dan dat. Rosanne Langenberg neemt je mee naar de andere kant van dit stukje Zuid-Frankrijk. Ze laat zien hoe je buiten de toeristische paden om op schitterende plekken kunt belanden. Plekken die je niet verwachtte, plekken die je hart sneller doen laten kloppen, plekken waar ‘puur’ een steekwoord is.