Een boek over de mooiste korte reizen die ik maakte in Frankrijk én een boek over de ‘andere kant’ van de Côte d’Azur. Allebei de boeken bevatten tal van persoonlijke reisverhalen. Ik neem je mee op reis door Frankrijk, laat je locals ontmoeten en je koffie drinken in lokale barretjes. Je wandelt met me mee door de mooiste natuur en de gezelligste Franse steden… Reis je mee?

De mooiste korte trips in Frankrijk

Door: Rosanne Langenberg
Verschijningsdatum: 3 december 2019

Dit boek gaat over de mooiste korte reizen (4-5 dagen) die ik in Frankrijk maakte. Waarom korte reizen? Omdat ik mensen wil inspireren vaker op reis te gaan naar Frankrijk, juist omdat het mij steeds weer een enorm geluksgevoel geeft. Door te kiezen voor een korte reis ben je vaker per jaar in de gelegenheid om mooie avonturen te maken. In dit boek deel ik mijn favorieten: van slapen onder de sterren nabij de Mont Blanc tot een stedentrip naar onontdekt Toulon. Allemaal reizen die mijn hart sneller doen laten kloppen en me een energieboost geven.

‘De mooiste korte trips in Frankrijk’ is te bestellen via Bol.com. Wie hem gesigneerd wil bestellen, kan mij een mail sturen op Rosanne@bonjourfrankrijk.nl. Stuur je adresgegevens mee en ik zorg dat hij gepersonaliseerd bij je in huis komt!

 

Puur Côte d’Azur

Door: Rosanne Langenberg
Verschijningsdatum: juli 2015
ISBN: 9789492199249

Azuurblauwe kusten, charmante dorpen en schitterende bergmassieven. Hoewel ‘glitter’ en ‘glamour’ nog altijd steekwoorden zijn die bij de regio Côte d’Azur om de hoek komen kijken, is de streek zoveel meer dan dat. Rosanne Langenberg neemt je mee naar de andere kant van dit stukje Zuid-Frankrijk. Ze laat zien hoe je buiten de toeristische paden om op schitterende plekken kunt belanden. Plekken die je niet verwachtte, plekken die je hart sneller doen laten kloppen, plekken waar ‘puur’ een steekwoord is.