Bonjour Frankrijk is in 2013 opgericht door francofiel Rosanne Langenberg (1990). Sindsdien weten veel mede-francofielen hun weg te vinden naar de website. Dagelijks vallen er mailtjes op de mat van mensen die naar aanleiding van de reisverhalen op Bonjour Frankrijk extra input wensen. Oftewel: het vertrouwen in Bonjour Frankrijk is er.

Dat is voor veel bedrijven een aantrekkelijk feit. Om die reden werkte Bonjour Frankrijk al samen met diverse Franse regio’s, met reisorganisaties, PR-bureaus en diverse charmehotels en b&b’s.

Wil je ook samenwerken met Bonjour Frankrijk?

Dat kan! Indien jouw voorstel of merk goed past bij de website, maar daarover hoor je na contact snel. Samenwerken kan op verschillende manieren. Zo kan ik een regio onder de aandacht brengen door deze te bezoeken en er verhalen op te doen. Of ik kan een merk onder aandacht brengen. Ook jouw charme-adresje in Frankrijk kan een plekje bemachtigen op Bonjour Frankrijk. Oftewel: mocht je potentie zien in een samenwerking, neem gerust contact op via Rosanne@bonjourfrankrijk.nl